img_0230

O nama

Dječji vrtić “Gradac” je područni vrtić, osnovan 1997. godine. Glavna podružnica vrtića nalazi se u Gradcu, a podružnica u Drveniku se nalazi u osnovnoj školi Drvenik.

Misija našeg vrtića je odgojiti samostalno, radoznalo, kreativno dijete koje je sposobno razumjeti i prihvatiti sebe i druge putem igre čiji dar i užitak nikad ne prestaje. Kroz provedbu različitih programa usmjereni smo razvoju dječjih potencijala, poštivanju dječjih prava i uvažavanju individualnih interesa i potreba djece. Svojim djelovanjem pružamo potporu obitelji i pridonosimo razvoju roditeljskih kompetencija i doprinosimo razvoju društvene zajednice.

Naša vizija je vrtić kao mjesto rasta i razvoja svakog pojedinca u poticajnom okruženju. Djeci želimo puno zaigranosti , roditeljima roditeljsku sreću, zaposlenima kvalitetu odnosa, prijateljima i suradnicima zadovoljstvo u suradnji s nama.

Za više informacija i sve upite, molimo Vas da nas kontaktirate.

Naš kurikulum možete preuzeti ovdje.

Dječji vrtić Gradac

Misija našeg vrtića je odgojiti samostalno, radoznalo, kreativno dijete koje je sposobno razumjeti i prihvatiti sebe i druge putem igre čiji dar i užitak nikad ne prestaje.

Za snove , tajne , igre .
Za nebeski svod prepun ptica u letu ,
Za zdravlje , radost , veselje , sreću i mir !
S osmjehom na licima ,
Toplinom u srcima ,
Ka ostvarenju svih snova !!!